Duurzaam reizen

Jouw informatiepunt over duurzame reizen!

Klimaatverandering is een belangrijk probleem met ernstige en langdurige gevolgen. Om je steentje bij te dragen aan de vermindering van deze klimaatverandering is het essentieel om bewust te zijn hoe jij hier aan kan bijdragen. Eén van deze manieren is de manier waarop je reist te veranderen. Bij TravelPal geloven we in duurzaam reizen. Door jou tips and tricks mee te geven over hoe jij je duurzame reis kan inrichten hopen we bij te kunnen dragen aan een schonere wereld. 

Manieren om duurzaam te reizen

Er zijn meerdere manieren om lange afstanden te reizen. De traditionele manier om lange afstanden te overbruggen is in vele gevallen nog steeds het vliegtuig. Als de meest vervuilende manier van reizen is het belangrijk op zoek te gaan naar duurzamere alternatieven om van A naar B te gaan. Bij TravelPal willen we daarom jou helpen met het uitkiezen van duurzame vervoersmiddelen zoals de trein, schip of bus. Klik op de links hier beneden voor allerlei tips om duurzaam te reizen.

Trein

Schip

Bus

Een greep uit onze blogs over duurzaam reizen

massatoerisme

Massatoerisme vermijden: Ontdek Duurzame Reisalternatieven

Massatoerisme heeft de afgelopen decennia wereldwijd voor overbevolkte bestemmingen en ecologische schade gezorgd. Populaire toeristische plekken worden vaak overspoeld door grote aantallen bezoekers, wat leidt tot problemen zoals congestie, overexploitatie…
Scroll naar boven